Friday, March 11, 2011

cerita tumit tinggi


oh yes!
aku tak pernah ada kasut tumit tinggi
paling tinggi pun sandal scholl aku yg bertumit setinggi 3-4cm shja
kalau dulu, sekali pun aku tak pernah terhingin nak pakai heels
tapi sekarang rasa mcm jealous pun ada tengok kawan2 pakai heels
rasa mcm aku ni tak cukup feminin pun ada
yela aku sedar aku ni ganas
bukan salah aku
dah masa kecik2 umi hantar aku kat makcik mana ntah
dah sume kawan2 aku lelaki
dah tu aku pun jadi agak ganas lah
setakat wresting2 tu perkara biasa bg aku
haha



ohh ya lupa nak cerita
semalam yg aku keluar dgn 3 org 'hot girls' tu
jalan2, then dorang tanya,
'fa, bila nak pakai heels nye? try la, mula2 pakai la wedges'
*wedges tu bkn kentang wedges ye, ia sejenis heels yg ditutup penuh,
takdela sebatang ke tumit tu



kasut ape ke benda ni? =.=

awww, kasut ni bole buat putus urat kaki kau!


ye, mmg aku jumpa satu wedges ni
cun and simple
like me! muahahaha..
saiz aku ada tapi kasut tu bercalor pulok!!
aku tanya kat salesgirl tu takde stok baru ke?
takdela dik, tu last stok
fine
takyah beli
aku baru je jatuh cinta dgn wedges tu
sebab tu lah aku tak suka kalau shopping2 then ada yg takde saiz aku
and sekarang kasut takde stok baru
sudah, benci aku nak beli dah



*lebih kurang mcm wedges yg aku minat tu
cuma yg aku jumpa tu tutup depan

aku tabik la kepada pemakai2 heels yg tinggi nak mampos tuh,
contoh terbaik my bestfriend Mariah Othman
setiap kali keluar dgn aku, dia suka sgt nk beli heels,
kalau dia tak beli tu tandanya dia takde duit
kesiann
HAHA



sungguh aku memang teringin nak pakai tapi
mcm takut jgk la
korang bayangkan la,
mula2 aku pakai sandal aku tu pn jap2 terpele'ot *tak reti nak eja
lama2 barula i get use of it


mann, tolonglah, i do really want to buy one wedges
nanti nak shopping lagi dengan qistina and mariah


by the jalan, mlm esok nak tgk wayang dgn my whole family,
set popcorn ditanggung beres oleh aku
4 set (byk gila)
mentang2 aku nak dapat duit hari ahad ni
awal2 dah paw aku
takpe2, family punya pasal
nak tau cerita apa?
MERONG MAHAWANGSA
demm demm
sejarah pulak
ayah kata
kita kena support filem melayu
eleh, baru skrg nak support
sbelum ni tgk cte kungfu , iron man, spiderman
filem melayu ke tu??
aku rasa cerita cicakman je yg last filem melayu yg aku tgk dgn family aku
tibe2 nak sokong filem melayu
baik baik, aku anak taat
aku ikut je filem pe pun
janji ayah happy

okehh, ahad depan nak chow dah
balik alexandria egypt
ohh i miss alex!
kegemukan aku sudah ditahap maximum so aku harus minimum kan nya semula
gambatte!!
aha, target 3kg sebulan utk dihilangkan
nmpk susah tapi tekad weh tekad
*perasan tak aku asyik2 post pasal berat badan aku
peduli apa
blog aku bukan kau
taknak baca sudah tak paksa


sekian
Assalamualaikum




2 comments:

  1. huhu..tula!nak jgk!
    sebelum fly nnti nk beli sepasang jgk!hee

    ReplyDelete

thanks for reading lovelies :D