Sunday, September 23, 2012

Aroma ikan bakar

saturday treat should be more expensive i guess but i don't have to pay those bills,hihi
then what should i do?
i should just angguk2 senyum2 and eat. ;)

this is the real taste of ikan bakar, bkn mcm kat Alexandria tuh, nama je sebelah laut Mediteranian tp pelik benor rasanya,
salah eja?peduli apa

kalau nak pergi time weekend, tolongla order sehari sebelum..harap ngerti..
when we arrived, full mcm sardin!
dgn bisingnya lagi, mcm dekat food court la kepadatannya tp bezanya sini takde sizzling,haha
dinasihatkan jgn order sotong sbb dah 2 kali dtg sini, sotong yg kitorang order tak sampai2 jgk.

ni bkn kg aku tp aku snap dari dlm kereta.

subhanallah :')

kalau nk mkn area pondok bamboo menghadap laut sediakan extra rm20 okay!


ikan tiga rasa, pari bakar, sup cendawan, udang goreng butter and lala msk pedas!okay, jom mkn!!nomnomnom.. :p

dah kenyang,jom balikk!

tgk adeeb rayyan tu!

so i rate them 4.5/5 stars just because of the sotong!haha
but overall the sceneries and foods are excellent!
apa lagi?
call aroma skrg utk booking!
*dah gaya apa je promote2*

till then dears, toorahh! 
assalamualaikum ;)

8 comments:

  1. tak lepas2 lagi pergi sini .. hehe

    ReplyDelete
  2. Rasanya mcm x mention kat mana tpt ni...pondok tpt makan tu nampak menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. it is located at Jeram Kuala Selangor! :)

      Delete
  3. owh ni lah jeram ek last week cousin i baru je gi sini...best x tempat yg u mkan ni?

    ReplyDelete
  4. Some beautiful scenic pics here masha Allah.

    ReplyDelete

thanks for reading lovelies :D