Friday, December 21, 2012

strawberry look nice and yummy

semalam baru tgk cerita hantu 'Graved Encounter' and it was horror. i feel terrified, sampai takut nk tidur sbb asyik dok teringat je menatang zombie tu. 

nak nampak berani tak semestinya kena buat bungee jumping or whatsoever, right?
it only need courages.
even kalau org pakai something bright colour atau lain sikit kita mcm 'wow, beraninya pakai camtu!'
mcm aku, aku tak minat beli benda yg too strong sbb takde courage sgt. plus my body is not S-M size.
benda yg paling menonjol aku beli pn cuma electric blue skinny dgn tribal shoe.

honestly, aku suka sgt perhatikan pemakaian org. i'm a good observer. :p
so kalau pergi lecture pn pakai flip flop, muka tak shave, baju selekeh tak gosok, muka minyaks tahap boleh perah dlm baldi, what do you expect people to feel? awesome? never
ayah aku selalu pesan, if you can't give contribution, just give some good appearance.
sama ada penampilan atau tingkahlaku.
in my opinion, tak susah pn to look nice, org lain pn rasa senang nak ckp dgn kita.
bkn aku suruh pakai lipstick tebal ke apa tp atleast put a bit effort to your face..
kalau jerawat takpela dimaafkan, bkn salah kita. haha
sometimes, a bit effort can give a big impact. :)


yesterday, i found my sweet ever cardigan!
tried it on my body and fatin said I look sweet, ngahaha



h&m - i love the black & white *scream*



the awkward roommate,hahaha
#ootd

badan pn da mengembang sikit so kena stick to diet. again. hate it.



so smlm jwb exam mcm kejadahnya soalan nak all true EXCEPT.
rasa mcm semua salah, satu je betul. -_-"
apapun insyaAllah semua lulus!ameen..


oh by the way, emerald green is the colour to watch for 2013. 
it means i have to shop more for green colour, perlu ke arfa?perlu.haha.



ok, see you later, assalamualaikum. :)

13 comments:

  1. Replies
    1. kannn?geram sgt time tgk tu.kne sabar,haha

      Delete
  2. cute cardigan
    want to follow each other? just let me know

    http://puputnopitasari.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. cantik cardigan and memang nampak sweet pun :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you dear..mcm budak2 pn ada,haha ;)

      Delete
  4. just drop heh and trus follow. fall in love!

    ReplyDelete
  5. cute blog isn't it ? :D

    done following your blog , mind to follow back? thanks! :)

    http://ekaneechan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. i love this phrase "kalau jerawat takpela dimaafkan, bkn salah kita. haha"

    sounds funny. :)
    you just look nice in that cardi. love it.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg pn bkn salah kita sbb xde org pn suka jerawat,hihi
      thank you Allya.. :)

      Delete
  7. hye gurl, sound like u study in oversea right? Anyway good luck and already be your friends here ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai Aeda! yup,study kt Mesir. :)
      thank you dear :)

      Delete

thanks for reading lovelies :D