Sunday, March 17, 2013

Spectra




last Thursday me and my housemates went to Spectra to celebrate Fatin's belated birthday.
oh, kami sermh tak reti nk bersweet-sweet sgt ni, kang kena pukui guna kayu, haha
so kalau ada birthday, kami tanya terus 'hang nk mkn mana?kami belanja!'
konon kaya padahal risau tgk purse memasing,kah3..
tp haruslah berlagak kdg2, housemate 3 org je, tolak aku jd 2 org je kena belanja dlm setahun.
oh termasuk bestfriend sorang lg Puteri. jd 3 org je. jimat.

the left one is mine : ice chocolate  (4 stars sbb takde whipping cream, haha)
right side Bai punya  : strawberry smoothies (3.5 stars sbb too sweet, pekat nak mapuh, fatin siap ckp depa ni letak jem strawberry ke ape,lol)

with birthday girl! muka korea,wuuu.. :P

the housemate, sume lain umur, hehe

mine : Hickory Smoked Chicken ( le 47)
kecewa sbb dlm menu gmbr nasi goreng, dpt2 nasi putih, sobs..

atas ayam tu ada melted cheese and BBQ sauce,  makanan berlemak mmg best, balik rmh nanges tgk perut,muahaha..

muka garang sbb tu org takut nak tegur, apalah nasib..

so far aku lg suka coffee roastery sbb service bgs, presentation pn better, lynn pn best.
tp Spectra pn okayy la sbb environment lawa and murah sikit.



before pergi Spectra, kami buat video utk assignment arab, comel je patung sume! :D
nmpk mcm menarik tp susah woo, yela takde benda yg senang dlm belajar kan..


once upon a time, I was standing here, waiting for the tram on windy day, and I have cold. pray for my health, thanks guys!

so thats all, till then, assalamualaikum ;)



3 comments:

  1. cedapnya ais cokelat^^ cantik pemandangn kedai nie..kt mna nie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sedap! ni kat Alexandria,Egypt.. :)

      Delete
  2. invite back
    jansenmanullang.blogspot.com

    ReplyDelete

thanks for reading lovelies :D