Monday, December 5, 2011

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay


ni adalah 2nd contest yg aku join
aku tak tau la dpt menang ke tak, kalau dpt rezekii..

dia habaq letak senarai sponsor giveaway dia je
so aku menurut syarat jela


for further info masuk SINI

nak sambung BUKU CNS! :)

bakal doktor buat kerja part time blogging salah ke? 
normal kot  :D


13 comments:

  1. thank u so much!

    checked here!

    ReplyDelete
  2. SAYA DILARANG JOIN GIVE AWAY NISA KAY. KENAPA???? CEPAT BACA....

    ReplyDelete
  3. hehe..follow here yg ke 125=).

    good luck=)...sy join jugak=)=)

    ReplyDelete
  4. Salam, MIRARO pun join jugak. GUDLUCK DEAR! ;)

    ReplyDelete
  5. Salam :)

    Terjah dari segmen giveaway yang sama :)

    http://qhalisqaisaraqhalilqhalifateema.blogspot.com/2011/12/ultimate-year-end-giveaway-by-nisa-kay.html

    Goodluck :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

    Ajeyy Rawk

    Good luck yoww! :D

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

    Ajeyy Rawk

    Good luck yoww! :D

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

    Ajeyy Rawk

    Good luck yoww! :D

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

    Ajeyy Rawk

    Good luck yoww! :D

    ReplyDelete

thanks for reading lovelies :D