Saturday, March 9, 2013

too much green

one of the rare colour that I have is the green colour.
sbb dulu rasa hijau ni tak sesuai utk perempuan, dah tu baju pn nk pink manjanggg..
tapi skrg, 2013 bring me to another level of being unique! *unik bg haku jela*
surprisingly, green suit me well. :D
skrg kasut hijau je takdak lg, kalau ada jgk, mmg jd 'arfa in the jungle',
boleh bersahabat sejati dgn the hulk atau tarzan.

what happen to me??! i'm being obsess with the green colour.
tips : kalau baju/kain takde corak, better cari tudung ber-tone/bercorak bunga warna sama dgn warna baju/kain.
MAX sweat shirt

unbranded scarf & maxi skirt
H&M handbag

shoes from Time Square

semalam kn jumaat so egypt cuti..
ye, kami budak Alex cuti sehari je dlm seminggu.
so after doing assignment arab yg susah (T.T) , i did some henna art on the back of my hand by myself..
i love it so much!
tak sangka ada bakat, hahahah *muntah hijau :P
everyone was praising smpi I blushing tau, bhahaha..
ok cukup arfa



sebenarnya I learnt it from youtube
ada yg lg cantik tp mcm susah & complicated so arfa pilih video ni je.
takdela sebijik dlm video, arfa modify sikit2, hihi
pasni kalau nak arfa lukiskan, meh la dtg rmh tp kat Alex la, inai pn kena beli sendiri, keje aku lukis je, haha


sometimes rasa mcm arfa yg sememeh mcm dulu dah takde, i've changed a lot in appearance,
even my teacher from mrsm pn ckp "muka arpah dah lain sikit, lupa pulak cikgu awk dah semakin dewasa" nak kata aku makin comel la tu, pandai cikgu berpuitis! muahaha
yg penting better than before, kann?
sekarang jerawat batu pn da kurang, dulu pffftt nak buat eye-contact pn malu..
alhamdulillah lepas jumpa pakar, kulit pn jd better :))


ok, tu je kali ni, assalamualaikum  :)

12 comments:

  1. cantik skirt tu
    follow sini....jemput singgah ke blog Yumida

    ReplyDelete
  2. warna ijau mmg chantek kalo kita pandai padankan dgn mana2 dress or tdung kte kan, btw chantek sgt outfit u, so stylista, hee.. :D N pandai u lukis henna ye dear, nnt blk m'sia tlg lukis kt kte boleh...hehe :P :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank youu awk..bole3,no problem,hehe :P

      Delete
  3. Thank you so much for the follow.^^
    Follow you back on gfc.
    Lovely greets

    ReplyDelete
    Replies
    1. you're welcome! thanks to you too vanessa ^^

      Delete
  4. wow, great post, it's sth new for me,

    Best regards from Poland,

    Caayenne.

    ReplyDelete
  5. maxi skirt... cantik. color biru pulak tu :)

    ReplyDelete
  6. Nice post!! would you like to follow each other?
    Besos, desde España, Marcela♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much for your visit! I follow you!
      Have a good week!!!:)))

      Delete
  7. Great look! I love the color of the skirt.. :)
    If you don't mind, you may check my blog and comment on my outfit post, "Nice Safe". :)
    You want to follow each other? Let me know!

    ReplyDelete

thanks for reading lovelies :D