Tuesday, March 12, 2013

pink leaves on my head

4th April is our date of exam..
I didn't even start revising the booksss, urghh hate it!
ditambah dgn kurang fokus dlm lectures! sampai tembus dinding whiteboard aku tgk, haa tudia hebat mataku, muahaha..
adik2 jgn tiru akak ye, musnah masa depan, haha..

#ootd to my university today
turkish scarf from Bursa
unbranded blouse
C&A jeans

ni snek paling aku suka bila tgk movie, gap between classes, yummy & express!!
Razz cupcake ni layan gila, balik Malaysia kena angkut 2 kotak :P
kalau sesape kat Malaysia nk order bolehlah aku bukak cawangan Razz di Malaysia,
tauke Razz Miss Arfahani, haha berangan melampau!
tp serius sedap cupcake ni!! ;)

dasatnya eyebag besar mcm gajah.  -.-"

till then, assalamualaikum and have a nice day lovelies! :)

5 comments:

  1. Assalamualaikum.. hani blaja rajin2.. moga masa depan hani sentiase cerah ok~ :)

    ReplyDelete
  2. Your blog is very good and interesting , Would you like to follow each other? (: Come follow me and I’ll follow back for sure !

    http://shoeeobsessionn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. satu hri nnti buka lah cawangan di malaysia,blh la saya try jugak haha..slm knl.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal! takdela,tu gurau je,tp klu nk rasa bole je sy pos blk Mlysia nnti,meh alamat,hehe..^^

      Delete

thanks for reading lovelies :D