Monday, August 13, 2012

Iftar & reunion Sek. Keb. Bdr Tasik Selatan

helo ladies and gentleman!
here we are in the last 6days of Ramadhan..tak sedih ke?
alhamdulillah kita diberi kesempatan utk puasa tahun ni,
dan bulan Ramadhan adalah satu tempoh yg sgt bermakna utk aku sbb aku lebih rapat dgn Dia.
sama jgk la semakin rapat ukhuwah aku dgn kwn2!
yezahh cite pasal kwn2, sabtu lepas aku jumpa kwn2 sekolah rendah yg da about 8 years tak jumpa!
amazing kan kitorang punya ukhuwah?please la jeles,hahaha
kitorang da plan benda ni since tahun lepas lagi, siap buat group kat facebook, tracking kwn2 yg still in contact, memorize balik siapa dia ni siapa dia tu..
and yes the result was awsome sgt sgt sgt!!!

the first person i met ofcourse la AJK tertinggi si pipah,haha..
she's still a small girl that i've known 8 years ago..
sweet and talkative :)
she's going to Uniten Muadzam Shah a week after raya..
goodluck dekat kwsn kelapa sawit tuu,hihi..


From left : Afifah, Naqeera, me, Hafizah, Adilah ^^

the crowd in Midvalley was totally suffocating,
mula2 nak makan dekat oasis food court dekat tingkat 2 but then takde tempat kosong dah bila kitorang dtg pukul 6ptg tu..
kitorang dahla dekat 20org so agak payah la nak cari tempat yg cukup utk sume..
but at last dpt jgk tempat kat mcD..
yeahh mcD.. -.-"
aku nak makan sizzling pun tak kesampaian, dah terbayang-bayang sizzling dari tgh hari lg..
tu namanya takde rezeki.sokayy.


malas la nak cite in detail,tgk gmbr jela.. :)

super like this picture..!
lady in blue blouse is puteri --> mommy to be, SHE'S PREGNANT! :))



hazrul n didy


quoted by amir mukmin,
shukran : potasium, kalsium, magnesium!! pom!! pom!!
fiza : sake yg suke ciom org.
arfa : sake merengek tak abis2.
 
   
sengal betol si hazrul menangkap gambar aku yg gojes sgt tu,puiii..

ni lagi gojes!!hahaha

candy candid -- explained all :)

all grown up
till we meet again guys..
insyaAllah there will be 2nd reunion for those yg tak dpt dtg this time,yeayy! :D


okay toodles!

6 comments:

thanks for reading lovelies :D