Saturday, November 10, 2012

raining with bless

a quick update before exam MCQ on 14th

just finished my practical exam & alhamdulillah ok :D

tadi hujan dan egyptian pakai winter coat, he he he

tak sabar ni tak sabar nak sarung winter coat, hikhikhik 



release tension secara sihat walaupun hujan ;)


bila seorang hamba Allah dari jauh dtg rmh, masakkan dinner, kemaskan dapur, solat berjemaah, ingatkan kita pada Allah sedangkan mlm tu mlm sebelum exam, itu baru ukhuwah dlm Islam yg sebenar!
syukur ya Allah, aku dpt rasa manisnya ukhuwah di sini :')
klu bole nk nanges wehh, tp aku lagi rasa serba salah sbb tak tolong langsung dia masak,
nak tolong kena marah, "pergi belajar!"
mcm mak masa memasak dan mcm kakak bila bercerita, takkan ada yg lain seperti dia!

ok tu je, assalamualaikum. :)

7 comments:

  1. Replies
    1. atleast mlysia ad sistem perparitan yg bgs ;)

      Delete
  2. release tension tak kira cuaca....bru ceria!

    ReplyDelete
  3. Wah ! Comelnya Blog Ni N Entri Pon Menarik . Saya Dah Follow Blog Ni . Harap Follow Blog Saya Kalau Sudi Ye :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/11/musibah-mak-ikan-simpan-3-pemuda.html

    ReplyDelete

thanks for reading lovelies :D