Thursday, August 5, 2010

Khamis

Haluu.. ni how ma? hehe..
what a very hectic day! ayh aku call then btaw insya-Allah aku akn ke Mesir bulan depan mesti korang pelik an? kjp kata pegi,kjp xg, last2 pegi pulak,hehe..
sebenarnye aku ckp cmtu sbb aku xpasti lagi, ayh aku yg tgh berusaha bagai nk gile supaya aku dpt g mesir, baik sgt2 kn? and now aku tgh menunggu surat penempatan U di Mesir oleh KPT dlm masa seminggu ni. Aku jd xsedap hati blk sbb kalau aku dpt g Mesir, aku akn berangkat antara 17 hingga 20hb septmber 2010. Aku tkt nk tinggalkan kwn2, keluarga.. huhu..
10.30 td ayh amek aku kat KTT, aku terpaksa skip kls for 2 days utk uruskan sume dokumen yg diperlukan..
(p/s: ejen yg akn jg welfare aku kat Mesir nnti, total rm10ribu, melayang fulus! tidakk!! )

8 comments:

  1. mmgla tp lmbt..
    ayh aku ckp knp perlu melengahkan bnde yg boleh dipercepatkan..

    ReplyDelete
  2. e'eh i lyke la ur father.
    ayahmu ayahku jua. buley? huhue

    ReplyDelete
  3. nk jd anak ayah ko mesti la kene kawen ngn adeeb dulu. haha

    ReplyDelete
  4. haha..cmtu yeh..oke2..tgu ko jd mkcik die baru kawin..haha

    ReplyDelete

thanks for reading lovelies :D