Tuesday, December 7, 2010

macam2

Assalamualaikum!
hari ini, kami cuti awal muharam.
Hijrah2 la kn diri kita ni dr buruk kpd baik ok?
klu dah perasan baik tmbh kpd lebih baik..
ada bbrapa kisah yg berlaku pd hari ni, sgt menarik bg AKU, korang rasa xmenarik sudaH!
aku tak paksa korang kata menarik pon..

APAM TERBALIK
ohohoii,aku dpt mkn apam balik weh kat mesir, tabik spring kpd roommate terchinta!
walaupun apam balik tu mcm tak bermaya kerana takde baking powder,tp takpe sbb adela jgk rasa apam terbalik tu,haha..

PUTIH
sebelum ni aku ada cite pasal guinea pig roommate aku yg bernama putih yg asyik merengek mcm baby tu kn?
dia dah pergi meninggal roommate aku kesorangan..
dun worry anis, aku ade kn? but i'm not putih,hoho
smoga putih die in peace




WINTER COAT
Finally,aku berjaya mmbeli sehelai winter coat yg berharga 150LE (rm90)..
agak cun.. warna coklat.. sedondon dgn shawl aku..wihiii..
ohh aku puas hati sbb winter coat itu sgt berpatutan dan sejiwa dgn aku,haha
kali ke4 aku cari winter coat barula jumpa..
sblm ni pi dah kat mina mall tu tp stakat survey2 jela, dah pi carefour pon takde yg berkenan, green plaza plak mahal benor, last2 aku tekad nk pi mina mall skali lagi and pastikan aku dpt jgk sehelai winter coat, and u see..
everything u wish will easily come true in egypt, Alhamdulillah Allah permudahkan urusan aku.
and winter coat aku paling murah antara kami bertiga yg pi mina mall tu,hehe..
kain pon bgs..mmg berbaloi-baloi lah..haha

HARRY POTTER
haih,apela nasib aku,dala harry potter yg ke5 aku tak tgk2 lg, masuk cite harry potter baru nk tgk kt wayang tp subtitle arab, mana aku phm..
mmber aku ckp ala dgr jela dia ckp english,
wehh, aku byr 24LE nk tgk harry potter yg bhsa arab berbanding dgn harga kat Malaysia yg berharga sama ada lagi murah ataupun sama tp aku dpt baca subtitle melayu ok?
mana satu lg berbaloi?
dhla 24LE tu aku bole pakai beli brg2 aku utk kegunaan seminggu..so sgt tak relevan utk aku tgk cite tuh,haihh..ape la nasib aku..ni la jadinya bila hati ni kedekut and terlalu berkira utk berbelanja yg tak sepatutnya..
takpela,aku tggu bila dpt tgk movie tu scara on9.
lagi baguss..

KAMI
bkn nk announce tp nk bgtau je,haha sama jela tuh, nasibla korang..
so today genap setahun kami.
insya-Allah diberkati Allah. amin.
and congrats to you for excellent result in ur exam which is 3.9 pointer.
you dah buktikan spm hanyalah sejarah lama :)
work harder my I.R wanna be.fighting!
sarangae! :)

sekian wassalam




6 comments:

  1. dnload je HP tu..

    btw best gler taw :)

    ReplyDelete
  2. tula..tp xbpe nk reti bab2 download ni,haiyaa..

    ReplyDelete
  3. arfa....lawo coat....murah plak....jimat2...huhu

    ReplyDelete
  4. thanks!haha..aku kne bijak berbelanja!hehe

    ReplyDelete
  5. hhahaha.
    tahniah utk si dia .

    ReplyDelete

thanks for reading lovelies :D