Friday, December 3, 2010

perancangan

penting tak kita merancang?
TAK bagi aku!
haha
sbb?
aku rancang mesti kadang-kadang je menjadi.
antara perkara-perkara yg aku rancang selaluuuu sgt tp mak aihh ntah bila nk mnjadi ntah:
1)TAK MKN COKLAT/AISKRIM/KEK (pernah jadi selama sebulan je)
2)TAK ON FB (4hari shj)
3)ULANGKAJI 3JAM SEHARI
4)TAK GELAK KUAT (tak boleh, sbb aku mmg susah nk tahan gelak)

ha, begitulah..

so, kesimpulan nya, takdela penting sgt merancang ni,follow the flow sudah,
tak pyh nk kobar2 ha nk bt tula ha nk bt ni lah,
hahhhhh lps tu tak jadi, buang masa merancang!
kerana apa?
kerana sesungguhnya ALLAH yg menentukan! :)


p/s:kata nk blajar tp last2 takpon, so lebih baik blajar bila rasa ha module ni mmg kantoilah aku kalau tak bljr,HAHA

Assalamualaikum


2 comments:

  1. merancang benda merepek2 mmg la xkan dpt wat :)

    ReplyDelete
  2. ulangkaji 3jam sehari tu merepek ke?

    ReplyDelete

thanks for reading lovelies :D