Wednesday, May 4, 2011

tutorial suka suka


ok, first time buat tutorial ni, utk girlfrens je ok, boyfren kalau nak try bole jgk..
then bole email kat i, then i bole tlg glamour kan u kt blog i ni ha..
so sorry sbb suara latar banyak sgt, maklumlah rmh dekat dgn jln besar so segala bunyi ada..
oraitt,mahu tido..esok kelas pukul 8pagi-2ptg..bye2..Assalamualaikum

10 comments:

  1. apa ni dong? bahasa apa yg kamu bicara ini? tidakku kenali....
    hahaha
    btw like2

    ReplyDelete
  2. You're so cute fa.. Nicey!! Wat vid camni byk2 lg k.. :)

    ReplyDelete
  3. amin: haha..gak kenal?ya saya dari Malaysia,moyangnya dari Indon,makanya tersasul dong..haha..tenkiuu :)
    kak fiza: thankyouu..kalau rajin fa buat.. hee :)

    ReplyDelete
  4. sound mmg slow or ak je yg x dengar?haha

    ReplyDelete
  5. nth..dorang yg komen ni dgr je..maybe bunyik kereta kuat sgt kot..

    ReplyDelete
  6. haha.oh.ok dh dgr.but sm mcm tutorial maria elena.:)

    ReplyDelete
  7. mmg pn style maria elena..hehe :)

    ReplyDelete
  8. hyeee..jln2 cni jupe tutorial..btw ader gak wat tutorial kt blog..n budak alex gak ;)

    ReplyDelete
  9. hyeee..FYI, ni pn 1st time buat,tak betol sgt pn..hehe..btw,nice to know you.. :)

    ReplyDelete
  10. lamenye....boleh trtido kalo pkai tudng cmni....btw nice!

    ReplyDelete

thanks for reading lovelies :D