Saturday, March 3, 2012

lelaki HENSEM

kalau tgk muka ada taik lalat, org kata manis..
timbul jerawat, org kata stress la tu..

ada ke?
mungkinlaa..
bagi aku lelaki hensem..

LELAKI DAN MUSCLE
kalau berlemak mcm aku bkn tak hensem tp comel,
comel? ye mcm Arfahani.. -.-
sah2lah yg berketul bdn nya itu hensem, tp kalau berketul ketul ketul, scary ok, bkn hensem..
normal lah lelaki bermuscle tp toksah nk tayang satu laman sosial haa..
bkn apa tkt riak, pusat tu aurat tau klu terlupa, dah tu yg berlemak apatah lagi, nk tunjuk jgk? bwk2 mengucap..


LELAKI MEMASAK
point ini mcm kira2 lelaki idaman semua gegirl you..haha
ada kwn aku nk cari chef okayy.. amboih naik saham chef..kalah doktor..
lelaki yg ini sgt 'panas' bg aku..bila reti memasak yg hebat2 bermakna dia ada sense, deria dia kuat!
kalau masak maggi, telur dadar, air.. takperlu2..


LELAKI DAN KANAK-KANAK

handsomenyaa! ayah siapa eh? >.<

this means caring sgt..
insyaAllah bapa berjaya!haha..
susah nk jumpa lelaki suka budak-budak, sanggup lyn semua kerenah..
sebelum nk jadikan suami, tinggalkan dia dgn adik perempuan ko yg paling cerewet merewet..
haaa then we can see warna dia yg sebenar, merah atau kelabu tahi anjey..
kesabaran dia teruji tuu..

LELAKI DGN PHRASE ''CAN I HELP YOU?''
ofcourse you can..
nk cerita something sebenarnya..kisah benar okayy..bkn cetak rompak..
kan 2minggu lepas aku stay London..so masa nk balik semula ke Egypt, aku dgn kwn aku mengheret la beg gedabak besar naik tube train..ko bygkn tangga punyalah berlambak, gedebuk2 beg aku..
dari stesen Limehouse sampai London Heathrow Terminal 1 airport.. ada 3jenis train kitorang tukar..
aku sgt2 panas sbb sorang pn takde nk hulur tgn, bkn utk sarung cincin, angkat beg lahhh!
then suddenly..


aku jwb,
''hmm aa aa can you?'' senyum goat
ewah dia bkn nk ajak kahwin pon arfa oi, hbs malu..
so what can I say, guys terlalu hensem dgn phrase tu..
even bila ayah aku ckp,''meh ayah tolong!''
melting anak dara ayah ni,haha


LELAKI DAN BLAZER


smart kan? even my dad look mcm woww!
bangga I jln sebelah..
muda 10thn..kata ayah.. -.-

dan yg terakhir

LELAKI JADI IMAM SOLAT
masa kt mrsm dulu perempuan sebelah tirai mcm meroyan bila imam suara mcm ustaz don..haha
percayalahhh...sbb aku lah antaranya.. 
serius nii seriusss.. sgt hensem bila jd imam dgn merdu dan lancar..
again like my dad! bkn nk promote ayh tp benda betul tak baik tipu..kn?hehe

so ni dari sudut Arfahani. you? share dgn arfa, letak link kat bwh, nanti arfa ngendap blog eh! :)

8 comments:

  1. hhehehe...suka dgn entri ni :)
    setuju2 ... ^_^

    bagi ustaz don pulak ... dia kata lelaki yang paling hensem adalah lelaki yang hafaz al-quran dan faham makna kandungan al-quran tu ...

    hihi >_<

    nicee ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu sgttt betul..lg2 yg merdu bacaannya :)

      Delete
  2. .gojess cik dokter mude :) .. entry menarik .. lelaki sematt adalah lelaki yg dapat membimbing wanita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum doktor lg tp insyaAllah bakal doktor :)
      tq dear! sgt setuju! tq baca!

      Delete
  3. lelaki yang comel and sweet is lelaki yang tak pandai cakap manis,
    tapi dia buat and jaga kita.
    and dia tak naik suara and tak marah kita.

    ReplyDelete
  4. jrg nk jumpa laki yg xnaik suara..mlainkan 'auu' u know what i mean..hee

    ReplyDelete

thanks for reading lovelies :D