Friday, July 15, 2011

muka buruk-hormon bergolak

people
i am ugly
well you know
when a girl reach their puberty
everything go upside down

dulu :
muka licin
tak moody secara tiba2
tak fanatik dgn makanan sampah-junkfood
tak mudah terasa
tak pemalas-ok tipu sikit


kini :
muka penuh family jerawat
moody secara tiba2
junkfood fan club
sensitip yaMAHA
pemalas kalah binatang cite ice age - mkn tido


now, i will reveal my skin condition after puberty till end of April 2011
tarik napas
sbb burukbenorni










TARAAAA!
DID I SAY OMK?
OH MAK KAU!



OK ITU BKN AKU, TU MANUSIA GOOGLE LPS TGK MUKA AKU







Align Center
ni la wajah buruk tahap kronik
time ni perasaan tak nk keluar rmh mmg 50% la
sedih bila manusia2 normal pandang pelik kat muka ni
punca?
hormon, diet tinggi lemak

after almost 3years
barula jumpa doktor pakar
korang jgnla g yunnam,
silap2
newyorkskinsolution la
harga sama je pn
then lepas jumpa doktor,
beransur pulih muka aku




tak pulih 100% sbb takde duit nk buat laser hilangkan parut
but baik 50% now



my latest skin
pergh ayat mcm nk jual produk
takde2

post ini just nk bg sokongan plus semangat kpd mereka yg merasakn dirinya buruk
silalah berusaha
i'd suffer for 3years yet i still don't give up
because i know
di mana ad kehendak di situ ad jln
trust me!
Allah test sikit nk tgk kita melatah tak

kita tau kita lemah so takyah tunjuk kat org
post kat fb ke
perlu ke?
tunjuk kat Pencipta kita cukuplah
Dia tahula cmne nk selesaikan
Dia yg cipta kita

peranan kita DUIT
DOA
USAHA
ISTIQAMAH
TAWAKAL


lain
biar Dia urus
ok?

so be strong!
goodluck!
Assalamualaikum




4 comments:

thanks for reading lovelies :D