Wednesday, October 20, 2010

TBL

just nk habaq mai sket..
cek dlm senarai batch kat uni alex ni, cek yg ke 19..
so assignment pon dibhgi kpd group yg ade 9 org ahli setiap satu..
now..
nk tahu,my group hanya ade 2 org perempuan, di mana yg no ke 19 dan 20.
tapii
mslhnya masa jwb pekse modul 1 dulu, yg no 20 ni mcm tak wujud.
so adakah itu bermakna aku saja perempuan dlm group tu?
weh tlg aku.. dahla laki2 tu 90% budak MARA yg alim dan tawadok
=.="

tajuk : breastfeeding. shit. grr.
tak pasal2 aku kne jadi model. no wayy.. gi matila aku tak nk buat.
ayahh fa kne bulii.. :((


6 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. haha..tajuk dah tukar!!! liver and metabolism! :)

    ReplyDelete
  3. HAHAHA. dalam byk byk post kau, yg nie paling aku gelak guling guling. HAHAHA

    ReplyDelete

thanks for reading lovelies :D