Thursday, March 8, 2012

contact lenses are cool tapi ceitt ceitt ape benda kat mata ni..HAHA

tgh cuba nk try pakai benda lekat kat mata hitam gantikan specs
percubaan keempat utk masukkan ia sgtlah menakutkan ibarat meletakkan plastik sampah hello kitty..(nk jgk kitty) berat beratt..
seperti yg aku bljr, di mata kita ni ada nerve yg akan dirangsang oleh sentuhan..
so bila mcm nk cucuk/sentuh mata putih tu so reflex akan terjadi, maka anda akan terkebil-kebil mcm kabhil khan menonton cerita kabhi kushi kaber bun *sukahati

maka
bagaimana beta nk pakai benda lekat mata tu..
so aku try satu mata je
mcm jakun
mcm chucky okayy

see my eyes!
left : contact lenses!
right normal


so I decided
 pakai kejap2 la
asyik2 ulang,
'apebenda kt mata aku niii!'

padahal da tau kanta lekap


warna utk contact lens for better effect is brown or black

toksahlee biru, pink, hijau..
kulit cerah takpe jgk,
ni kulit golapp tiba2 mata biru
jgn tiru org sampai nampak pelik
cantik pada org, tak cantik pada kita

15mins tu exam ke quiz?
tak faham aku mesir ni..
kang aku buat sushi sambil exam org kata poyo gila pulak,hahah

assalamualaikum



6 comments:

  1. mata yg pakai contact lens tu mcm mata angelina jolie ..

    ReplyDelete
  2. yeke?tp kalau dlm realiti menakutkan tau..haha

    ReplyDelete
  3. amboi~ dia dah pakai contact lense lah~...jgn lupa basuh, takut infection pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpakai selalu pn,takut..tu ofcourse! :)

      Delete

thanks for reading lovelies :D