Sunday, February 10, 2013

pastel

hari ni try buat non-baked cheesecake.
alhamdulillah jd cuma nipis sgt, tp takpelah janji ad rasa,hihi..
nothing interesting today, housemates sume dah blk Malaysia and i'm home alone..
cuba jubah yg arfa baru tempah masa study leave lepas and i'm deep in love with the colours..
masa first time tgk colour and design yg tailor suggest, terus tak bole fokus belajar n dlm otak ni dok ckp hang kena beli weh kang org lain rembat haa naya tak tidoq mlm, tudiaa melampau..
ini adalah normal utk shopholic tegar mcm haku, haha.. ;)

ini juga tips utk org yg jenis bila shopping tu asyik2 jap nk fikir, nk beli ke tak..
kalau kali ke-3 persoalan tu keluar, no you better don't buy it,
sbb ap? sbb hesitate, bila hesitate lg kuat drpd keinginan nk memiliki benda tu, so just forget about your intention of buying it..
aku ni jenis kalau fikir byk kali nk beli ke tak, mmg jwpn nya aku tak beli la benda tu..
kalau dah suka, paling2 pn aku fikir dua kali sbb harga la selalunya,

so disebabkan jubah ni affordable dan sgt lawa, no hesitation appeared, ihik..


pastel pink and purple :D

haa amacam? i bet girls suka warna ni, kannn?
sygnya aku tak reti jahit jubah, kaftan blouse tu pernah la..
once dah study oversea, mcm2 nk buat tau, baking la, menjahit la, kawen la, err..
tak bole tak bole, kena study sungguh2 dulu baru nanti bole jd contoh yg baik utk your future children, right? ;)

oh ye, ada sesiapa minat korean drama kat sini?
kalau ada, nak suggest drama Level 7 Civil Servant, takde lovey-dovey sgt, more to action :)
till then, assalamualaikum..

10 comments:

  1. ouh do buy me one la pretty ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. can but i'm coming home for the next 6 months, sanggup ke?hehe ;)

      Delete
  2. saya suka gaya yg mcm ni tp xpernah try lagi =) sweet

    ReplyDelete
  3. suka jubahhh !!!!! <3 nak satu boleh? :D nice dear ! <3

    ReplyDelete
  4. setuju!! kalau hesitate, better jangan beli langsung!! XD

    ReplyDelete

thanks for reading lovelies :D